Başbakan Miçotakis Gümülcine'yi ziyaret etti

    Previous Next

    Başbakan Miçotakis Gümülcine'yi ziyaret etti

    Başbakan Kiryakos Miçotakis 25 Şubat Salı akşamı Batı Trakya ziyareti kapsamında Gümülcine'yi ziyaret etti.

    İlk olarak Şapçı’da yer alan Pharmathen fabrikasını ziyaret eden başbakan Miçotakis daha sonra Gümülcine şehrine geçti. Rodop İli Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret eden başbakan, burada başta Doğu Makedonya Trakya (DMT) Eyalet Başkanı Hristos Metios olmak üzere, Rodop Milletvekili Evripidis Stilyanidis ve oda başkanları tarafından karşılandı.

    Başbakan Miçotakis, Oda ziyareti kapsamında yapılan toplantıda bölgedeki diğer ticaret odaları ve meslek kuruluşları temsilcilerinin sorun ve taleplerini dinleme fırsatı buldu. Ayrıca Miçotakis burada yaptığı açıklamada ülke ekonomisinin her geçen gün daha iyiye gittiğini, göreve geldikleri günden bugüne kadar önemli işler yaptıklarını ifade etti. Kipi Gümrük Kapısı'nın yeniden inşaası için Espa programından kaynak bulup yenileyebileceklerini de belirten başbakan, Trakya'nın ülkenin tüm avantajlarına sahip olduğunu ve bölgenin turizm açısından önemli bir bölge aldığının altını çizdi.

    AZINLIK ÜYESİ DMT EYALET MECLİS ÜYELERİYLE GÖRÜŞTÜ

    Öte yandan başbakan Kiryakos Miçotakis'in DMT Eyalet Başkan Yardımcısı Ahmet İbram ve Eyalet Meclis Üyesi Tarkan Multaza ile de bir görüşme gerçekleştirdiği ve kendilerini Azınlık sorunlarını dinlemek üzere önümüzdeki aylarda Atina'daki Maksimu (Başbakanlık) sarayında kabul edeceği öğrenildi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.