Kardere köyü muhtarı değişti!

    Kardere köyü muhtarı değişti!

    Kozlukebir Beledyesi’ne bağlı Kardere köyü (Drimi) muhtarlığı seçimlerden 7 ay sonra el değiştirerek BİRLİK Listesi’nin adayı Ahmet Ahmet köy muhtarı oldu.

    Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Kozlukebir Belediyesi Anamuhalefet ve Birlik Listesi Başkanı Erdem Hüseyin şu ifadelere yer verdi:

    Değerli Kozlukebir Belediyesi sakinleri;

    Bildiğiniz üzere 26 Mayıs 2019 günü gerçekleştirilmiş olan yerel seçimlerde Kardere köyümüzde muhtariyet seçimini BİRLİK LİSTESİ kazanmıştır. Ama malesef sonuçlar yanlış açıklanmıştır ve muhtariyet Demokratik Güç Listesine geçmiştir.

    Bu olayın çözümü için konunun muhattaplarına defalarca başvurmamıza rağmen malesef hiç bir sonuç alamadık. Unutulmamalıdır ki, bizler hepimiz azınlık mensubu kişileriz. Gönül isterdi ki bu olayın mahkemelere intikal etmeden önce aramızda kardeşçe anlaşarak çözülmesiydi.

    6 Kasım 2019 tarihinde Gümülcine Mahkeme Dairesinde görüşülen Kardere Muhtariyet davasında olayın muhattapları bu yanlışın düzelmesi için bize yardımcı olacaklarına mahkemede de utanmadan bu yanlışı savunmuşlardır.

    Geçen hafta açıklanan mahkeme sonucu itibariyle bu büyük yanlışlık düzeltilmiştir ve adalet yerini bulmuştur.Kardere halkının sandıktaki iradesi kazanmıştır ve yeni Muhtarlarımız Kardere Köyümüze hayırlı olsun. Unutulmamalıdır ki halkın sandıktaki iradesi her şeyin üzerinde gelir. Bizler BİRLİK LİSTESİ olarak ilk günden itibaren her zaman doğruları savunduk ve savunmayada devam edeceğiz.Bazı çevrelerce bizim oylarımıza sahip çıkamadığımız eleştirileri yapılmaktaydı. Bu mahkeme kararı oylarımızı sonuna kadar savunduğumuzun en büyük ispatıdır. Yanlışı savunmak, yalan söylemek ve bile bile Kul Hakkı yemek, hem siyasi hayatta hem de özel hayatta dinimizce de “HARAMDIR”.

    “NE KİMSENİN HAKKINI YERİZ NEDE HAKKIMIZI YEDİRTİRİZ”

    Saygılarımla

    Ecz. Erdem HÜSEYİN

    Kozlukebir Belediyesi Anamuhalefet ve Birlik Listesi Başkanı

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.