Kozlukebir Belediyesi içme suyu sisteminde iyileştirmeye gidiyor!

    Kozlukebir Belediyesi içme suyu sisteminde iyileştirmeye gidiyor!

    Kozlukebir Belediyesi olarak ‘Suyun Tedarik sisteminin iyileştirilmesi, su dağıtım altyapısının modernizasyonu, kalite güvencesi ve su yeterliliği " projesinin tamamlanması için ekipman kurulumuna devam etmekteyiz."

    Proje, belediyemizdeki  tüm  su pompalama ve dağıtım istasyonlarının modernizasyonu ile ilgilidir. Bu konuyla alakalı Kozlukebir köyünde bulunan ve   Taşkınlar, Üçgaziler, Payamlar köylerimize su dağıtımını sağlayan İçme Suyu Dağıtım Merkezi'nde çalışmalar gerçekleşmiştir.

    Yeni nesil dikey pompalama üniteleri ile Belediyemiz, gelişmiş pompalama verimliliği sayesinde  daha düşük enerji tüketimi ve % 25 enerji tasarrufu sağlar ve ekipman arızasını en aza indirir.

    Toplam projenin bütçesi 1.438.545,93 € 'dur ve ΕΣΠΑ tarafından, Doğu Makedonya - Trakya Bölgesi Eyaleti aracılığıyla finanse edilmektedir ve projenin 2020 yılında tamamlanması beklenmektedir.

    Bu proje, Belediye'nin su teminini ve verimini arttırmak, pompalama ekipmanını modernize etmek, aynı zamanda pompalama ve yerleşim yerlerine su dağıtım maliyetini azaltarak önemli enerji tasarrufu sağlamaktadır.

    Kozlukebir Belediyesi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.