Kozlukebir Kartalları ile Haskovo veteran maçında dostluk kazandı

    Previous Next

    Kozlukebir Kartalları ile Haskovo veteran maçında dostluk kazandı

    Elit Balkan Master Ligi kapsamında Kozlukebir Kartalları Veteran takımı Bulgaristan’ın Haskovo Veteran takımı ile karşı karşıya geldi. Maçı Haskovo Veteran takımı 2-1 galip tamamladı.

    Gümülcine’deki Radyo Merkezi Yanı Stadyumu’nda 15 Aralık Pazar günü oynanan müsabakada konuk Haskovo Veteran takımı Kozlukebir Kartalları Veteran takımını 2-1 mağlup etti. Hakem Milacopoulos yönetiminde maçta doktor olarak Dr. İsmail İsmail görev aldı.

    Maçın ilk yarısında oyuna hakim olan takım Kozlukebir Kartalları takımı olurken, ilk gol konuk takım Haskovo Veteran takımından geldi. Maçın 18. dakikasında defansın arkasına sızan tecrübeli golcü Emil Angelov topu ağlarla buluşturdu. Bu golden sonra rakip sahada ataklarına devam eden Kozlukebir Kartalları takımı Nedim’in golüyle beraberliği yakaladı.

    İkinci yarıda oyuna her iki takım hızlı paslarla başladı. Ancak maçın 53. dakikasında golu erken bulan Haskovo ekibi oldu. Maçın bundan sonraki dakikalarında başka gol olmazken, konuk Haskovo ekibi Kozlukebir Kartalları’nı 2-1 mağlup etti.

    Hatırlanacağı üzere, 16 Kasım tarihinde Gümülcine’de oynanan ilk maçta Kozlukebir Kartalları Veteran takımı Edofad Edirne Veteran takımına da 4-0 mağlup olmuştu.

    “TAKIMLARIMIZI GÜMÜLCİNE’DE AĞIRLAMAKTAN BÜYÜK MEMNUNİYET DUYUYORUZ”

    Maçtan sonra ev sahibi Kozlukebir Kartalları Veteran takım kaptanı Ahmet İbram kısa bir açıklamada bulunarak şu ifadelere yer verdi: “Bugün Kozlukebir Kartalları Veteran takımı olarak ikinci maçımızı oynadık. Geçtiğimiz ayda Türkiye’den Edofad Edirne veteran ekibini, bu gün de Bulgaritan’dan Haskovo veteran ekibini Gümülcine’de ağırladık. Kozlukebir Kartalları veteran takımı adına konuk takımları Gümülcine’de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Her zaman dediğim gibi, bizler bugün gelecek adına ve özellikle dostluklarımızın gelişmesi adına önemli bir adım atmış olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah bu ve benzer müsabakaları önümüzdeki dönemde de devam eder, bizler bu konuda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.