Yassıköy Belediyesi’nden “Sigaraya hayır uyuşturucuya hayır” konulu konferans

    Previous Next

    Yassıköy Belediyesi’nden “Sigaraya hayır uyuşturucuya hayır” konulu konferans

    Yassıköy Belediyesi tarafından 30 Kasım Cumartesi günü “Sigaraya hayır uyuşturucuya hayır” konulu bir konferans düzenlendi.

    Yassıköy Yeni İlkokulu binasında düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Kardiyolog Dr. Ali Rızgıç, Kardiyolog Dr. Pashalis Softas, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Kostas Haritopoulos ve Sosyal Hizmetler Uzmanı İsmini Zargianni katıldı.

    Konferansa başta Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin olmak üzere, Yassıköy Belediyesi Ana Muhalefet Listesi Başkanı Kiryakos Amucas, meclis üyeleri ve diğer davetliler katıldı.

    Etkinliğin açılış konuşmasını Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin yaptı. Başkan Mümin etkinliğe katılan misafirlere ve etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

    Kardiyolog Dr. Ali Rızgıç “Sigaraya hayır uyuşturucuya hayır” başlıklı yaptığı sunumda, ilk başta elektronik sigaraların bilinen ve bilinmeyen insan sağlığına karşı olan zararlarından bahsetti. Gençlerin ve özellikle sigara kullananların nelerden kaçınması gerektiğine de değinen Dr. Rızgıç ikinci bölümdü uyuşturucu türlerinden bahsetti. Elektronik sigaranın en büyük zararı normal sigaranın yaptığı zararlardan kalbe, damarlara ve diğer organlara yaptığı zararları da anlatan Rızgıç, ayrıca bunun yanında bilinmeyen bir çok zararların olduğunu bunların araştırılmaya devam ettiğini kaydetti. dile getirdi. Dr. Rızgıç elektronik sigara ve normal sigara türlerinin, her zaman insan sağlığı açısından çok zararlı oduğunu sözlerine ekledi.

    Konferans, Kardiyolog Dr. Paschalis Softas, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Kostas Haritopoulos ve Sosyal Hizmetler Uzmanı İsmini Zargianni'nin sunumlarıyla sona erdi.

    Konferans kapsamında katılımcılara, okul öğrencileri tarafından hazırlanan sigara ve uyuşturucunun insan sağlığına zararlarına yönelik bir fotoğraf sergisi sunuldu.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.