Celal Bayar Lisesi’nde “Öğrenci Pazarı” etkinliği düzenlendi

    Previous Next

    Celal Bayar Lisesi’nde “Öğrenci Pazarı” etkinliği düzenlendi

    Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokulu ve Lisesi’nde bugün (1 Kasım 2019 Cuma) “Öğrenci Pazarı” etkinliği düzenlendi.

    Lise son sınıfta eğitim gören öğrencilerin düzenlediği, okul idaresi, öğretmenlerin ve encümen heyetinin de desteklediği etkinlik sabah saatlerinde başladı.

    Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte kurulan stantlarda birbirinden farklı tatlılar, börek ve çöreklerin, içeceklerin yanı sıra giyim ve takı eşyaları da satışa sunuldu. Bunların dışında öğrenci pazarı veya kermes etkinliklerin de olduğu gibi meşhur yiyeceği ekmek arası köfte satışı da yapıldı.

    Öğrencilerin düzenlediği pazara veliler ve Türk mahallelerden çok sayıda soydaş ilgi gösterdi. Etkinliğe Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, diğer yöneticileri, Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Ahmet İbram, meclis üyesi Tarkan Multaza, Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis, başkan yardımcıları Emre Ahmet, Levent İsmail, meclis üyesi Mesut Mehmet ve diğer yöneticiler katıldı.

    BAŞKONSOLOS ÖMEROĞLU 'ÖĞRENCİ PAZARI'NI ZİYARET ETTİ

    Celal Bayar Azınlık Ortaokulu ve Lisesi bahçesinde düzenlenen “Öğrenci Pazarı” etkinliğine katılarak öğrencileri yalnız bırakmayan Başkonsolos Murat Ömeroğlu’nu okulun bahçesinde okul müdür Tunalp Mehmet ve öğretmenler karşıladı.

    Başkonsolos Ömeroğlu, stantları gezerek satış yapan öğrencilerle yakından ilgilendi ve onlara kolaylıklar diledi. Başkonsolos, stantları gezdikten sonra okul müdürü ve müdür yardımcısıyla bir süreliğine sohbet etti.

    Lise son sınıf öğrenciler tarafından düzenlenen, sabah saatlerinde başlayan “Öğrenci Pazarı” etkinliği akşam saatlerine kadar devam edecek.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.