2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONU MESAJI

    2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONU MESAJI

     

    Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız 2018- 2019 eğitim öğretim yılını hu-zur içerisinde tamamlamış olmanın sevinç ve gururunu yaşıyoruz. Öncelikle eğitim öğretim döneminin sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlanmış olması dolayısıyla tüm eğitim camiamızı tebrik ediyoruz.

    Sevgili öğrenciler,

    Notlarınız nasıl olursa olsun umudumuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak sizler de iyi bir tatil geçirin. Yaz tatili süresince öncelikle dinlenmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle dolu dolu zaman geçirmenizi, kişisel, sosyal gelişiminizi destekleyici faaliyetlerde ve kurslarda yer almanızı, özellikle de bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyoruz.

    Değerli Öğretmenler,

    Bir yıl boyunca öğrenme aşkını ve ruhunuzdaki hazineleri öğrencilerinizle pay-laştınız. Gelecek yıllarda, öğrencilerimizin yollarını aydınlatacak, onlara hız verecek pek çok meşaleler yaktınız. Sizlerin de ödülü budur! Bu duyguyu tatmanın ve bir ömür zevkle icra etmenin, ne büyük bir onur ve ne büyük bir ödül olduğunu en iyi sizler biliyorsunuz. Eğitime adanmış bir ömrü çoğu kez kendinizi ihmal ederek harcı-yorsunuz. Sizlerin varlığı toplum için önemli bir güç kaynağıdır. Tatil döneminde kendinizi, bilgilerinizi güncelleyip yeni dönemde aynı şevkle öğrencilerimize ışık sa-çacağınıza yürekten inanıyoruz.

    Kıymetli Velilerimiz,

    En değerli varlıklarınız olan çocuklarınızı bizlere emanet ettiniz .Onların iyi bir eğitim alması için büyük özveride bulundunuz. Çocuklarımız karnelerini aldı. Başa-rının sınırı yoktur. Her anne baba,çocuklarının çok başarılı olmasını ister. Unutma-yalım ki bir çocuk ebeveyninin açığa çıkmış sırrıdır. Her şeyden çok önemsediğimiz varlıklarımızı yargılamak,kişiliğini zedeleyici ifadeler kullanmak çocuklarımızda ta-miri imkansız hasarlar yaratır.Bu nedenle karneleri arzu ettiğimiz noktada değilse hatalarımızı eksiklerimizi tespit edip önümüzdeki yılda bu minvalde hareket etmeli-yiz. Çocuklarımızın sürekli telkine,sürekli doğruyu yanlışı öğrenmeye ihtiyacı vardır. Özellikle bilgisayar ve telefon bağımlılığı çocuklarımızın zihinlerini bulandırıyor. On-lara iyi bir rehber olmak istiyorsak iyi bir örnek olmalıyız. Kitap oku demeyip onlarla kitap okumalıyız. Eğitimin temel taşlarından biri olduğunuzu unutmayınız. Sizler ne kadar bilinçli,anlayışlı yol gösterici,ufuk açıcı olursanız çocuklarımız da o denli başa-rılı olur. "Senden adam olmaz." Söylemi gibi yıkıcı,yargılayıcı, özgüven zedeleyici bir üsluptan kaçınmalıyız.

    Her eğitim öğretim döneminde olduğu gibi bu dönemde de özverili katkıların-dan dolayı okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, encümen heyetlerine, velilerimize ve okul-aile birliği üyelerine teşekkür ediyor, iyi tatiller diliyoruz.

    Yönetim Kurulu adına

    Başkan                                G.Sekreter

    Salih AHMET                       Hakkı HACI

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.