Dr. İsmail İsmail Kozlukebir köyüne muayenehanesini açtı

    Previous Next

    Dr. İsmail İsmail Kozlukebir köyüne muayenehanesini açtı

    İç Hastalıkları Uzmanı Dr. İsmail İsmail Rodop ilinin en büyük köyleri arasında yer alan Kozlukebir köyünde muayenehanesini açtı.

    7 Haziran Cuma günü köy meydanında yer alan Dr. İsmail’in muayenehane açılışına başta ailesi ve yakın akrabaları olmak üzere, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış törenine katılanlar arasında Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Doğu Makedonya Trakya Eyaleti Meclis Üyesi Ahmet İbram, köy halkı ve vatandaşlar yer aldı.

    1. İSMAİL İSMAİL KİMDİR?

    1981 yılında Kozlukebir köyünde dünyaya gelen Dr. İsmail İsmail, ilköğrenimini Kozlukebir Azınlık İlkokulu’nda tamamladı. Daha sonra orta ve lise eğitimini Türkiye’de Tekirdağ Namık Kemal Lisesi’nde devam eden İsmail, 2000 yılında Trabzon Karadeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı.

    2007 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra, askerlik görevini tamamlayan Dr. İsmail 2011 yılında DOATAP sınavlarına girerek denklik belgesini aldı. İlk olarak 2012 yılında Gümülcine Devlet Hastanesi’nde Dahiliye bölümünde görev alan Dr. İsmail, 2015 yılından itibaren Dedeağaç Devlet Hastanesi Birinci Üniversite İç Hastalıkları (Dahiliye) Bölümü’nde uzmanlığını tamamladı.

    Yunanistan Milli Sağlık Kurumu'na (E.O.P.Y.Y.) bağlı tüm sigortalarla anlaşması bulunan Dr. İsmail İsmail, ilgili sigorta kurumlarına bağlı olmak üzere, tüm hastaları muayenehanesinde kabul ediyor.

    Öğretmen Emine Hasan Mehmet ile evli ve bir kız çocuğu babası olan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. İsmail İsmail’in Kozlukebir köyündeki muayenehanesi, Kozlukebir köyü meydanında eczane bitişiğinde yer alıyor.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.