DEB Partisi’nden Satıköy’e ziyaret

    DEB Partisi’nden Satıköy’e ziyaret

    Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, DEB Partisi’nin azınlık halkı olan  iletişimini ve kaynaşma bağlarını güçlü tutma adına sürdürdükleri köy ziyaretlerine bu hafta Satıköy ile devam etti.

    Ziyarete ilişkin DEB Partisi tarafından yapılan açıklama şöyle:

    "Bu haftaki ziyarette DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu’na, Genel Başkan Yardımcıları Metin Hacıosman, Refika Adem, Gençlik Kolu Başkanı Burak Adil, Kadınlar Kolu Başkanı Duygu Mustafa ve MYK üyeleri Elif Mustafa ile Ali Hüseyin eşlik ettiler.

    Genel Başkan Çiğdem Asafoğlu diğer köylerde olduğu gibi Satıköy kadınları tarafından da  sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı. Genel Başkan, bu sıcak ve samimi karşılamaya karşılık olarak, duyduğu sevinci, gururu ve dayanışma hissiyatının verdiği memnuniyeti dile getirerek herkese teşekkür etti.

    DEB Partisi olarak sıcak karşılamalarından dolayı Satıköy halkına teşekkür ederiz. Kendisine azınlığın hakkını demokratik sınırlar içinde aramayı, topluluklar arası iletişimi arttırmayı, birlik ve kardeşliğin daim olması için aracı olmayı misyon edinmiş olan DEB Partisi, bu misyonu gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerini sürdürmeye devam edecektir."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.