Yunanistan Trabzon'da vize ofisi açıyor!

    Yunanistan Trabzon'da vize ofisi açıyor!

    Trabzon’da 15 Mart’ta vize ofisinin hizmete başlayacağını belirten Yunanistan’ın İstanbul Başkonsolosu Soultanapoulou, “Vize için artık İstanbul’a gelmek zorunda kalınmayacak.” dedi.

    Yunanistan’ın İstanbul Başkonsolosu Georgina Soultanapoulou, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

    Başkonsolos Georgina Soultanapoulou, Trabzon’da 15 Mart’tan itibaren konsolosluk vize ofisinin hizmete başlayacağını vurgulayarak, “Türk vatandaşları vize için artık İstanbul’a gelmek zorunda kalmayacak. Amacımız ikili ticari ilişkileri geliştirmek, iş forumları yoluyla iki ülke iş insanlarını buluşturmak” dedi.

    “AB ülkelerinde ortak yatırımlara girmeleri sağlanabilir”

    TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ise, Yunanistan’ın Xanthi ve Drama Ticaret ve Sanayi Odaları ile yıllardır Çay Yolu adı verilen ve diğer Karadeniz’e kıyısı olan ülkelerin de yer aldığı ortak proje yürüttüklerini ifade ederek, “İş insanlarını bir araya getirip hem karşılıklı yatırım imkanları, hem de işbirliği yaparak AB ülkelerinde ortak yatırımlara girmeleri sağlanabilir” açıklamasında bulundu.

    Hacısalihoğlu ayrıca, Yunanistan’ın İstanbul Başkonsolosu Georgina Soultanapoulou’ya ziyaretinin anısına bir plaket takdim etti. Başkonsolos Soultanapoulou da TTSO Özel İpekyolu Müzesi’ni de gezerek tarihi eserler hakkında bilgi aldı ve müze şeref defterini imzaladı.  turizmtatilseyahat.com

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.