“Yunanistan ile ilişkilerimizin daha iyi düzeye gelmesi için gayret gösteriyoruz”

    “Yunanistan ile ilişkilerimizin daha iyi düzeye gelmesi için gayret gösteriyoruz”

    Türkiye Milli Savunma Bakanı Akar, "Güven artırıcı önlemleri de geliştirmek suretiyle Yunanistan'la ikili ilişkilerimizin çok daha iyi düzeye gelmesi için gayret gösteriyoruz." dedi.

    Türk Deniz Kuvvetleri tarafından düzenlenen “Mavi Vatan Tatbikatı”nı izleyen Savunma Bakanı Akar, Yunanistan’la iyi komşuluk ilişkileri çerçevesinde görüşmelerin devam ettiğini kaydetti.

    Akar yaptığı açıklamada, "İyi komşuluk ilişkileri çerçevesinde, uluslararası hukuka uygun şekilde, güven ve güven artırıcı önlemleri de her geçen gün geliştirmek, çalışmak suretiyle komşumuz Yunanistan ile ikili ilişkilerimizin çok daha iyi düzeye gelmesi için gayret gösteriyoruz. Mevkidaşımızla yaptığımız görüşmeler çerçevesinde karşılıklı heyetlerin gidiş gelişiyle çeşitli çalışmaları, görüşmeleri yaparak, mevcut ilişkilerimizin daha iyi bir seviyeye gelmesi için çalışıyoruz. Tabii ki Ege'de, Doğu Akdeniz'de, Karadeniz'de ülkemizin, milletimizin hak ve menfaatlerini korumak ve kollamak için de çalışmalarımızı eksiksiz ve aksaksız yerine getirmeyi sürdürüyoruz" görüşlerine yer verdi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.