DEB Partisi Yöneticileri Milletvekili İlhan Ahmet’i Ziyaret Etti

    Previous Next

    DEB Partisi Yöneticileri Milletvekili İlhan Ahmet’i Ziyaret Etti

    DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu başkanlığındaki DEB Partisi Y.K. 28.01.2019 günü Rodop milletvekili İlhan Ahmet’i Gümülcine’deki bürosunda ziyaret etti.

    Herkesle görüşüp uzlaşı kültürünü geliştirmek istediklerini söyleyen Asafoğlu, “Bugün de İlhan Ahmet’le Azınlık milletvekili olduğu için buradayız. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Çok verimli ve güzel bir sohbet oldu. Sağolsun bizleri bir milletvekili gibi değil, bir abi gibi karşıladı” Görüşlerine yer verdi.

    DEB Partisi Başkanının genç bir bayanın olmasının Azınlığımıza fayda sağlayacağına yürekten inandığını belirten Rodop milletvekili İlhan Ahmet, “Kendileriyle iyi bir sohbet oldu. Düşüncelerimi, Azınlık mücadelemizi daha nasıl genişletebiliriz, nasıl daha verimli hale getirebiliriz, bölgenin kalkınması, Yunanistan demokrasisine katkıda bulunabilmek için, bölgedeki bütün kesimlerin barış ve sulh içerisinde yaşayabilmeleri ve kalkınabilmeleri için ne tür projeler geliştirebileceğimiz konularında fikir teatisinde bulunduk.

    DEB Partisinin önümüzdeki dönemde iyi faaliyetler yapacağına ve Azınlığımıza fayda sağlayacağından eminim.” İfadelerini kullandı.

    Ziyaret hediye takdimi ve toplu fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.