Kurcalı, halk sağlığı bilgilendirme toplantılarına ev sahipliği yaptı

    Previous Next

    Kurcalı, halk sağlığı bilgilendirme toplantılarına ev sahipliği yaptı

    Kurcalı Azınlık Kadınları Eğitim ve Kültür Derneği çatısı altında düzenlenen sağlık toplantılarında dernek üyeleri ve bölge kadınları uzman hekimlerle buluştu.

    Halk sağlığı bilgilendirmesi kapsamında dernek bünyesinde başlatılan sohbet toplantıları, her hafta farklı bir uzamanın katılımıyla gerçekleştirildi. Dernek üyeleri ve Kurcalı kadınlarının yanında çevre köylerden kadınlar tarafında da ilgiyle takip edilen toplantılarda genel sağlık, kadın sağlığı, çocuk sağlığı ve gelişimi konularında bilgi verildi. Kendi alanlarında uzman hekim ve terapistlerin konuşmacı olarak yer aldığı sohbet toplantılarına yetişkinlerle birlikte çocuklar da aktif katılım sağladı.

    “AMACIMIZ HEM TANIŞMAK HEM DE LGİLENMEK”

    Kurcalı Azınlık Kadınları Eğitim ve Kültür Derneği’nde yürütülen toplantıları değerlendiren dernek başkanı Dilek Osman, “Alanlarında başarılı uzman kadınları üyelerimizle ve bölge kadınlarıyla buluşturmamıza vesile olması bakımından bu sağlık toplantılarını çok önemsiyoruz” dedi.

    Bugüne kadar farklı konularda beş uzmanın konuşmacı olarak katıldığı toplantıların talep dahilinde devam edeceğini söyleyen dernek başkanı Dilek Osman, “Halk sağlığı bilgilendirme toplantılarımızın bir dizi halinde gerçekleşmesini sağlayan, davetimize icabet edip değerli bilgilerini bizlerle paylaşan Dr. Ayfer Ahmet, Dr. Eylem Bağdatlı, Dr. Emine Osmanca, Dr. Emel Hafız Ali ve Uzman Terapist Özlem Softa’ya çok teşekkür ediyoruz. Amacımız hem karşılıklı tanışıklığımızı arttırmak hem de yeni bilgiler öğrenerek farkındalığımızı arttırmak ve böylece sağlıklı yaşamaya katkı sağlamak” diye konuştu.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.