Ahmet Kurt Mustafçova Belediyesi’ne başkan adayı olduğunu açıkladı

    Previous Next

    Ahmet Kurt Mustafçova Belediyesi’ne başkan adayı olduğunu açıkladı

    Avukat Ahmet Kurt, 2019 Mayıs ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Mustafçova Belediyesi’ne başkan adaylığına aday olduğunu açıkladı.

    Adaylığıyla ilgili olarak 20 Ocak Pazar akşamı İskeçe’de bir otelde toplantı düzenleyen, Mustafçova Belediye başkan adayı Ahmet Kurt, katılımcılara adaylığıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

    Ahmet Kurt sözlerine, "Bu akşam, katılımınızla onurlandırdığınız bu salonda, hayatımın en önemli kararlarından birini paylaşmak için, burada sizlerin karşınızda bulunmaktayım. Bu gün, bu akşam bu tarihi günde, çok zorlu, çok meşakatli ama, son derece onurlu ve şerefli bir göreve talip oluyoruz. İskeçe’mizin balkan köylerinde hayatını idame ettiren, Mustafçova belediyesi sakinleri, bunu fazlasıyla hak ettiğine inandığım, güzel insanlarımıza, hizmet etmek amacıyla, ülkemizde gerçekleşecek olan, önümüzdeki yerel seçimlerde, Mustafçova Belediye Başkanlığı adaylığımı şu an itibariyle huzurunuzda açıklamaktan gurur ve onur duyuyorum" diyerek başladı.

    "BİZİM HİÇ BİR ZAMAN KOLTUK, MAKAM SEVDAMIZ OLMADI"

    Alınmış olan bu kararın, bir kaç gün içinde alınmadığının altını çizen başkan adayı Kurt sözleri şöyle devam etti: "Bu karar birkaç günde alınmış bir karar değil, uzun bir çalışmanın süreci sonunda olgunlaşan bir karardır. Farklı ortamlarda konu açıldıkça, veya bu düşüncemi paylaştığım her bir dostumun ve arkadaşımın çok samimi ve olumlu, sıcak ve teşvik edici mesajları sonucunda alınan bir karardır. Bizim hiç bir zaman koltuk, makam sevdamız olmadığı için, her zamanki hizmet anlayışımız olan, eğer bugün varsam, bugün nefes alıyorsam, bugün hayatta isem, çünkü hiç birimiz yarına uyanıp ayanamıyacağımızı bilemediğimiz için, ben bugün sizlere, bu millete, bu topluma, bu ülkeme nasıl faydalı olabilirim, siz kıymetli güzel insanımıza nasıl hizmet edebilirim diye, bunu sosyal bir sorumlukluk, bir görev olarak kabul ettim.

    “BİRİMİZ HEPİMİZ, HEPİMİZ BİRİMİZ”

    Bizler bu kararı almadan önce, öncelikle çekirdek kadromuzu oluşturarak ve bu çekirdek kadromuz oluştuktan sonra, bizzat ben kendim üç farklı arkadaşıma, oluşturduğumuz bu hareketin başına geçmeleri için ricada bulundum. Lakin, oluşturduğumuz bu ekip içersinde, bizler için başkanlık, basit bir formaliteden hariç başka bir anlam ifade etmediği için ve  hiç bir zamanda etmemeyeceği için, bizler bir aile havası içinde “Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz” anlayışıyla sadece siz değerli milletimize, hizmet etmek için bu onurlu göreve talip olduk."

    Listesinde yer alacak aday isimleriyle ilgili olarak şimdilik hiç bir açıklamada bulunmayacağını anımsatan Kurt, "Bu akşam burada sizlere, Mustafçova Belediye Başkanlığı adaylığımın ilanından hariç, listemizde yer alan ne bir aza adayımızı, ne de geleceğe yönelik hiç bir plan proje ve düşüncemizi burada paylaşmayacağım. Belediye çalışmalarımızı ve programımızı ekibimizle birlikte yaptığımız ve  yapacağımız istişarelerimiz sonucunda, bunları sizlerle önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz mitinglerde ve konuşmalarımızda paylaşacağız" diye konuştu.

    MUSTAFÇOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA NEDEN ADAY OLDUM?

    Mustafçova Belediye Başkanlığı’na neden aday oldum? sorusuna da cevaplayan Ahmet Kurt sözlerine şöyle devam etti: "Bir büyüğüm olan hocamın ifadesi ile, “Malın zekatı kırkta bir, ama bilginin ve tecrübenin zekatı yüzde yüzdür” sözüne karşılık, bunu kendime bir görev bildim, balkan kolunda hayatını büyük zorluklar içersinde idame ettiren bu güzel insanlara hizmet etmeyi kendime vazife saydım, insanlarımız çok daha güzel hizmetlere layık olduklarına inandığım için, ve bu güzel hizmetlerin karşılığını verebileceğimize inandığım için aday oldum. Bizler çok zorlu, ve meşakatli bir göreve talip olduğumuzun farkındayız."

    "BURADA DİLİMİN DEĞİL, KALBİMİN SESİNE KULAK VERİN"

    Mustafçova Belediyesi’ni yönetmeye talip olduklarını ve bunun kolay bir şey olmadığını söyleyen Ahmet Kurt sözlerini şöyle tamamladı:

    "Gelin, gelin bu akşam burada dilimin değil, kalbimin sesine kulak verin, gelin hep beraber, Büyük Birlik Kardeşlik Hareketine sahip çıkarak, hayal ettiklerimizi, heyecanımızı, hizmet etme arzu ve isteğimizi, bu istek ve düşüncelerimizi gerçekleştirme şansını bize tanıyın. Gelin hep beraber eğer hizmet diyorsanız, eğer güzel yarınlar diyorsanız, bu güzel köylerimizi, herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir yer haline getirmek için el ele çalışalım, fikirler üretelim, hayata geçirip güzel hizmetler sunalım.

    Yarından itibaren de, son birkaç aydır yaptığım gibi, fazla göz önünde olmadan, sosyal medyada reklam yapmadan, samimi ve halisane duygular içerisinde, iyiniyetimizi anlatmak için, iş adamlarımızı, esnaflarımızı, kahvehaneleri, evlerdeki insanlarımızı mümkün olduğu kadar ziyaret ederek, sorularını, ve çözüm önerilerini dinleyeceğim. Var olan ciddi sorunlarımızı en aza indirip çözmek için, onun çalışmalarını yapacağım.

    Tüm bu hedefler için, hiç kimsenin kimliğini gözetmeden her kurum ve kişiyle Mustafçova Belediyesi için neler yapabiliriz diye görüşeceğimizi, birliğin, beraberliğin, kalkınmanın ve bunun getireceği huzurun inşaası ve devamlılığı için, canımızı dişimize katarak ve sadece belediyemizi ve insanımızı düşünerek hareket edeceğimizi beyan ediyor ve sizlere söz veriyorum.

    "MUSTAFÇOVA BELEDİYESİ’Nİ YÖNETMEYE TALİP OLUYORUZ"

    Ben 19 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde, aday olacak olan tüm Mustafçova belediye başkan aday arkadaşlarıma, ve aza adaylarına şimdiden başarılar diler, bu güzel milletimize, bu güzel köylerimize en güzel ve hayırlı hizmetleri kim  verecekse, rabbim kendilerine bu görevi nasip kılmasını diliyorum.

    Güneşli bir 26 Mayıs sabahına uyanmak, güzel günlerde buluşmak dileğiyle"

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.