Hemşehrimiz Av. Aydın Özcan İzmir Büyükşehir Belediyesine Aday Adayı Oldu!

    Hemşehrimiz Av. Aydın Özcan İzmir Büyükşehir Belediyesine Aday Adayı Oldu!

    Eski Baro Başkanı Özcan aday adayı oldu! ‘Büyükşehir’e genç başkan yakışır!’

    İzmir eski Baro Başkanı Aydın Özcan (50), İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı oldu. Özcan, “İzmir’de genç bir belediye başkan adayının çok işler yapacağına inanıyorum” dedi.

    GÜNDEME BAKIŞ – İzmir kamuoyunun yakından tanıdığı Baro eski Başkanı Aydın Özcan CHP’den İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan aday adayı oldu. Gündeme Bakış’a konuşan Özcan, “3-4 aydır aday adayı olmak aklımda vardı. Mevcut belediye başkanımızın devam edip etmemesi önemliydi. O da aday olmayacağını açıkladıktan sonra İzmir’de genç bir belediye başkan adayının iyi işler yapacağına inandım” dedi.

    FARKLI GÖREVLERDE BULUNDU


    CHP’de il yöneticiliği, uzun yıllar dernek başkanlığı yaptığını, son olarak ise İzmir Baro Başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatan Özcan, “Balkan derneklerinde aktif olarak yer aldım. Baro başkanlığım döneminde farklı görüşteki meslektaşlarımın oylarını aldım, herkesimle barışık bir başkanlık yaptım. Milletvekili adaylığım dönemimde özellikle CHP’ye uzak olan seçmenlerle iyi ilişkiler kurdum. Hatta oylarını bile aldım. Partim uygun görürse Büyükşehir adayı olarak da bu oyları alacağıma inanıyorum. İzmir halkına inanıyorum. Sokakta dolaşırken, ‘siz neden aday olmuyorsunuz?’ sorularıyla karşılaştım. İzmir halkına güvenerek, aday adaylığımı açıkladım. Tabanın bize destek vereceğini düşünüyorum. İzmir Büyükşehir adayı her kesimi kucaklamalı. Bu çok önemli bir ayrıntı. Bunu ben rahatlıkla yapabilirim” dedi.

    gundemebakıs.com

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.