İskeçe’de uzun yıllar sonra bir ilk gerçekleşti!

    İskeçe’de uzun yıllar sonra bir ilk gerçekleşti!

    İskeçe Merkez Azınlık İlkokulu ile İskeçe Muzaffer Salihoğlu Azınlık Ortaokulu ve Lisesi’ne 35 yıl aradan sonra Türkiye’den kontenjan öğretmeni gönderildi.

    İskeçe Merkez Azınlık İlkokulu’na uzun yıllar sonra Türkiye’den kontenjan öğretmeni gönderildi. Edinilen bilgilere göre Sınıf öğretmeni olarak gönderilen öğretmenin 10 Ekim Çarşamba günü İskeçe Merkez Azınlık İlkokulu’da görev yapmaya başladığı belirtildi.

    Aynı şekilde en son 35 yıl önce kontenjan öğretmeni gelen İskeçe Muzaffer Salihoğlu Azınlık Ortaokulu ve Lisesi’ne de Türkiye’den kontenjan öğretmeni olarak Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni gönderildi. Kontenjan öğretmeni olarak gönderilen öğretmenin 10 Ekim Çarşamba günü İskeçe Muzaffer Salihoğlu Azınlık Ortaokulu ve Lisesi’nde görev yapmaya başladığı belirtildi.

    Diğer yandan İskeçe’deki okullarda göreve başlayan her iki öğretmenin, daha önce Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokulu ve Lisesi ile Gümülcine 2. Azınlık İlkokulu’nda (Kır Mahalle) görev yapan kontenjan öğretmenlerin olduğu öğrenildi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.