İnşaat mühendisi Ahmet Hasan çalışma ofisini açtı

    İnşaat mühendisi Ahmet Hasan çalışma ofisini açtı

    Gümülcineli inşaat mühendisi Ahmet Hasan, Gümülcine Yeni Cami arkasında Othonos 8-16 adresinde kendi ofisini açarak hizmetlerine başladı.  

    Mühendislik ofisi için düzenlenen açılış töreninde genç mühendis Ahmet Hasan’ı ailesi, akrabaları ve davetli dostları yalnız bırakmadı.

    Açılışa davetli birçok tecrübeli meslektaş ve siyasetçi de katılarak genç mühendise meslek hayatında başarılar dilediler.

    Dimokritos Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu Ahmet Hasan yeni ofisinde vatandaşlara inşaat ve tamir izinleri, inşaat projeleri, ev – arsa – tarla ölçümleri, yapı ve enerji denetimleri, iş yeri açma ve çalışma ruhsatları, kaçak yapıların yasallaştırılması konularında hizmet verecek.

    İNŞAAT MÜHENDİSİ AHMET HASAN KİMDİR?

    1987 yılında doğan Ahmet Hasan, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Gümülcine’de tamamladı. Üniversite sınavına katılan Ahmet Hasan, Dimokritos Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü kazandı.

    Ahmet Hasan, üniversite eğitimine devam ettiği dönemde mecburi askerlik görevini de tamamladı ve üniversiteden 2013 yılında mezun oldu.

    Gümülcine’de yaklaşık 5 yıl farklı mühendislik ofislerinde çalışarak tecrübe kazanan inşaat mühendisi Ahmet Hasan, Gümülcine’de Othonos caddesinde (sobacılar sokağı) 8-16 adresinde açtığı ofiste müşterilerine hizmet vermeye başladı.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.