Gümülcineli Dr. Fikret Hacıosman hastası tarafından vuruldu!!!

    Previous Next

    Gümülcineli Dr. Fikret Hacıosman hastası tarafından vuruldu!!!

    Türkiye’de İstanbul Bahçelievler'deki özel bir hastanede psikiyatri uzmanı olarak görev yapan aslen Gümülcineli olan Fikret Hacıosman, hastanedeki odasında silahla başından vuruldu.

    Ağır yaralanan Hacıosman, hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

    DOKTORUN HASTASI ÇIKTI

    Saldırının ardından olay yerine gelen polis ekipleri, doktor Fikret Hacıosman'ın hastası olduğu belirtilen şüpheli Serhan T.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

    Yapılan araştırmada psikolojik sorunları nedeniyle mart ayından bu yana tedavi gören zanlının, Esenler Kazım Karabekir Mahallesi'nde akrabasının evinde saklandığı belirlendi.

    EVDEKİ KİŞİLERİ REHİN ALMAK İSTEDİ

    Bölgeye giden ekipler, söz konusu evin çevresinde tedbir alırken şüpheli Serhan T., saklandığı evdeki bazı kişileri rehin almak istedi.

    Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri ile müzakereci polislerin çabasıyla ikna edilen edilen şüpheli, gözaltına alındı.

    Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen zanlının, buradaki işlemleri sürüyor.

    HASTANEDEN VE BAŞHEKİMDEN AÇIKLAMA

    Öte yandan saldırıyla ilgili hastaneden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Saldırıya uğrayan Dr. Hacıosman acil müdahalesi yapılarak ameliyata alınmıştır. Şu an yoğun bakım tedavisi sürmektedir. Hayati tehlikesi devam etmektedir" denildi.

    Hastanenin başhekimi Oğuzhan Cücü ise yaptığı açıklamada ''Son derece üzgünüz. Bu hain saldırıyı kınıyoruz. Tedavisi devam ediyor. Şu an kritik süreci devam etmekte. Kritik durumu atlatması için umutla beklemekteyiz'' ifadelerini kullandı.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.