“Aramıza nifak tohumu ekmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz”

    “Aramıza nifak tohumu ekmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz”

    Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Başkanı Uzm. Dr. Ali Eminlatif, Bursa'da önemli role sahip Batı Trakya Türkleri'nin arasına nifak tohumu ekmeye çalışanlara fırsat vermeyeceklerini söyledi.

    Batı Trakya Spor Kulübü Osmangazi Şubesi'nin Özkan Altınkol başkanlığındaki yönetimi, geçtiğimiz günlerde BTTDD Bursa Şubesi'ni ziyaret etti. BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Uzm. Dr. Ali Eminlatif ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları kaydetti: ''Osmangazi Spor Kulübümüzün üyelerinin büyük bölümü Elmasbaşçeler'de yaşıyor. Gelenek ve göreneklerini yaşatma ve Batı Trakya Türkleri'nin hak arama mücadelesine önemli katkı sağlıyorlar. Ayrıca bu bölgedeki hemşehrilerimiz arasında gerçekten çok güzel bir dayanışma var. Bunda, Batı Trakya Spor Kulübü Osmangazi Şubesi'nin rolü çok büyük. Ben sizleri tebrik ediyorum. Sizler için yapabileceğimiz ne varsa yapmaya hazırız. Bursa'daki bütün hemşehrilerimizle birlikte ele ele vererek, milli davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Aramıza nifak tohumu ekmeye çalışanlara izin vermiyoruz, vermeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz.''

    İstişareler sıklaşacak...

    Özkan Altınkol da, sık sık yapılacak istişarelerin olumlu sonuçlar doğuracağına inandığını vurgulayarak, ''Bu nedenle BTTDD Bursa Şubesi yöneticileri olarak, Batı Trakya Spor Kulübü Osmangazi Şubesi'nde bilgilendirme toplantılarını sıklaştırmanız çok iyi olur'' dedi. Derneğin çalışmalarını takdirle izlediklerini ifade eden Altınkol, beklentilerini de tek tek sıraladı. Toplantı, Batı Trakya'da son dönemde yaşananların masaya yatırılmasıyla gece geç saatlere kadar sürdü.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.