Magandalar yine yol kesti!!!

    Previous Next

    Magandalar yine yol kesti!!!

    Büyük Derbent – Mega Deryo küyüne düğüne giden soydalar dönüş yolunda kovboy filmlerinin andıran bir manzara ile karşılaştı. Büyük Derbent – Şaphane arasındaki yol ağaçlar kesilerek yine kapatılmaya çalışıldı!

    8 Eylül 2018 Cumartesi günü gece yarısı kesilerek devrilen iki kayın ağacı yolda araç kuyruğunun oluşmasına sebebiyet verdi. Olaya müdahale eden soydaşlar Büyük Derbent köylülerinden yardım istedi. Odun kesme makineleriyle olay yerine gelen soydaşlar kısa sürede yolu trafiğe açtı.

    Sosyal medyada yayınlanan olay sonrasında insanlar bundan böyle kendi tedbirlerini alacaklarını ifade ettiler. Bir kısmı da, “Bundan böyle arabalarımızın bagajında odun kesme makinesi de bulundurmak gerekecek”, türünden yorumlar yaptılar.

    Hatırlanacağı gibi 20 Mayıs 2018 Pazar günü aynı yol magandalar tarafından yine ağaçlar kesilerek kapatılmış; insanlarımızın Büyük Derbent köyündeki iftara katılması engellenmeye çalışılmıştı.

    Aynı olayın yine aynı yolda olması seyahat özgürlüğünü ve insanlarımızın gelenek ve göreneklerini yaşatmasını engellemeye yönelik olduğu ortadadır.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.