TÜRKİYE'YE VE BATI TRAKYA'YA HİZMET İÇİN AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYIM

    Previous Next

    TÜRKİYE'YE VE BATI TRAKYA'YA HİZMET İÇİN AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYIM


    AK Parti'den Bursa'da Milletvekili Aday Adayı olan Batı Trakyalı Ali Arifoğlu, Türkiye'ye, sorunlarını çok iyi bildiği Batı Trakya ve Balkalar'a hizmet için göreve talip olduğunu söyledi.
     
    Arifoğlu, adaylık çalışmaları kapsamında üyesi olduğu ve geçmişte yöneticilik yaptığı Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi'ni ziyaret etti. Arifoğlu'nu ekip arkadaşları ile birlikte kabul eden BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Uzm. Dr. Ali Eminlatif, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ali Arifoğlu'nun Başbakanlık bünyesinde çalışmış, davaya her zaman sahip çıkan, geçmişte yöneticilik yaptığı derneğin etkinliklerinin hemen hemen tamamına katılan, doğru, dürüst bin insan olduğunu vurgulayan Eminlatif, ''Bugün AK Parti Milletvekili Aday Adayı olarak aramızda. Kendisine başarılar diliyoruz. Siyasetin böyle isimlere ihtiyacı var. Kendisini Ankara'da görmek isteriz'' dedi. Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Sağlık eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Bursa eski Milletvekili Mustafa Dündar'ın Meclis'teki çalışmalarıyla Batı Trakya Türkleri'ne büyük katkılar sağladıklarına işaret eden Eminlatif, ''Bu isimlere onlar gibi kıymetli Batı Trakyalılar'ın eklenmesi bizlere güç verir. Söz verdiğimiz gibi siyaset yapmıyoruz ama bize bir el uzatan siyasilere biz binlerce el uzatıyoruz. Ali ağabeyimiz de bir yola çıkmış, derneği ziyarete gelmiş. Çok memnun olduk. Kendisine başarılar diliyorum'' diye konuştu.

    Batı Trakya canımız, ciğerimiz...

    Ali Arifoğlu da, Gümülcine'de doğduğunu, lise ve üniversite eğitimini Balıkesir ve Bursa'da tamamladığını anlattı. Uludağ Üniversitesi'den mezun olduktan sonra 1994-2015 yılları arasında Başbakanlığın farklı birimlerinde Uluslararası İlişkiler Uzmanı ve Analisti olarak görev yaptığını belirten Arifoğlu, BTTDD Bursa Şubesi'nde de 1992-1994 yılları arasında Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduğunu kaydetti. Türkiye'ye hizmet aşkının devam ettiğinin altını çizen Arifoğlu, ''Türkiye'nin geleceği parlak, Batı Trakya yalnız değil. Anavatana gelmiş olsak da Batı Trakya bizim canımız, ciğerimiz. Türkiye sevgimizin de tarifi yok. Türk vatandaşı olduğum gün kimliğimi elime aldığımda fotoğrafımın yanındaki ayyıldızı görünce gözyaşlarımı tutamamıştım. Batı Trakya Türkü böyledir. Bu ülkenin kıymetini çok iyi biliyoruz. Ben de Türkiye'ye, sorunlarını çok iyi bildiğim Batı Trakya'ya, Balkanlara ve yaşadığım şehir Bursa'ya hizmet için göreve talip oldum'' ifadelerini kullandı. Sıcak kabul için Başkan Dr. Ali Eminlatif ve yönetimine teşekkür eden Ali Arifoğlu'na şans getirmesi dileğiyle dernek rozeti takıldı
    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.