Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu azınlık liselerini ziyaret etti

    Previous Next

    Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu azınlık liselerini ziyaret etti

    Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, Batı Trakya’daki azınlık liselerini ziyaret etti. Ziyaret, 20 Nisan Cuma günü gerçekleşti.

    Başkonsolos Ömeroğlu, ilk olarak 800’ün üzerinde öğrencinin eğitim gördüğü Gümülcine'deki Celal Bayar Azınlık Ortaokul ve Lisesi’ni ziyaret etti. Başkonsolos Murat Ömeroğlu, Okul Müdürü Tunalp Mehmet, okul encümen heyeti ve öğretmenler tarafından karşılandı. Okul yöneticileri ziyaret sırasında Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu’na okul hakkında bilgi verdi.

    Aynı gün Başkonsolos Ömeroğlu, 650 öğrencinin eğitim gördüğü İskeçe’deki Muzaffer Salihoğlu Azınlık Ortaokul ve Lisesi’ni ziyaret etti. Ömeroğlu, okul sahibi Saime Kırlıdökme, okul aile birliği yöneticileri ve öğretmenler tarafından karşılandı. Başkonsolos Ömeroğlu burada da İskeçe Azınlık Ortaokul ve Lisesi yöneticilerinden okul hakkında bilgi aldı.

    Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu’nun sosyal medya hesabından ziyaretlerle ilgili yapılan paylaşımda, “Celal Bayar ve Muzaffer Salihoğlu Liseleri yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencilerine gösterdikleri konukseverlik için teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.