Futbol turnuvasının galibi Kurcalı köyü

    Previous Next

    Futbol turnuvasının galibi Kurcalı köyü

    Kozlukebir Belediyesi 4. Uçurtma Şenliği kapsamında 15 Nisan Pazar günü küçük yaş grubu köyler arası futbol turnuvası düzenledi. Turnuva sonucunda Kurcalı köyü takımı şampiyon olarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

    Kozlukebir köyünde yer alan kapalı halı sahada düzenlenen turnuvaya toplam 12 köy takımı katıldı. Takımlar kendi araların birer maç yaparak finale Çepelli köyü ile Kurcalı köyü takımları kaldı. Rodop İli Amatör Futbol Birliği’ne bağlı hakemlerin yönettiği final maçında her iki takım oyuncuları sahada dostluk içinde mücadele ettiler. İlk yarı 3-0 Kurcalı köyü takımının üstlüğüyle sona erdi. İkinci yarı Çepelli köyü takımı sahada daha atak bir oyun sergilemesine rağmen maç, 4-3 Kurcalı köyü takımının üstülüğüyle tamamlandı.

    Maç sonrası Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, şampiyonluk kupasını Kurcalı köyü takımı oyuncularına vererek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

    Final maçını Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet ve meclis üyeleri, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, Doğu Makedonya Trakya Eyaleti Başkan Yardımcısı Ahmet İbram ve çok sayıda spor sever izledi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.