Levent Sadık Ahmet Külliye’de “Proje Bazlı Teşvik Belgesi Dağıtım Töreni”ne katıldı

    Levent Sadık Ahmet Külliye’de “Proje Bazlı Teşvik Belgesi Dağıtım Töreni”ne katıldı

    Batı Trakyalı iş adamı ve aynı zamanda Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet, 9 Nisan Pazartesi günü Türkiye Cumuhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Binali Yıldırım ve Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi himayelerinde gerçekleştirilen “Proje Bazlı Teşvik Belgesi Dağıtım Töreni”ne katıldı.

    Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törene Türkiye’deki kabine üyeleri, Bakanlar, Türkiye’nin önde gelen sanayicileri ve iş adamlarının katıldığı törende Levent Sadık Ahmet, Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, DEİK Genel Başkanı Nail Olpak, Kibar Holding, Çalık Holding, Genpa Holding, Doğtaş Mobilya ve bir çok bakan ile verimli görüşmeler yaptığı kaydedildi.

    GÜÇLÜ EKONOMIK İLİŞKİLER DOSTLUĞU PEKİŞTİRİR

    Törene ilişkin iş adamı Levent Sadık Ahmet tarafından yapılan açıklama şöyle:

    Türkiye 2017 yılının son çeyreğinde yüzde 7,3 büyüme, 2017 genelinde ise yüzde 7,4 büyüme gerçekleştirmiştir. T.C. Hükümeti İş insanlarını her zaman desteklemiş olup ilave teşvikler ile 2018 yılında da aynı büyüme rakamlarını yakalama hedefi koymuştur. T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın; “Çok büyüme sadece kıskançlık getirir. Büyümeye devam edeceğiz.” sözü iş insanlarının yatırım yapma arzusunu kabartmıştır.

    DEİK Yunanistan İş Konseyi Başkanı Sayın Levent Sadik Ahmet’in; Yunanistan İş Konseyi olarak, Türkiye’de yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarına kayıtsız şartsız destek olmaya hazırız. “Güçlü Ekonomik İlişkiler Dostluğu Pekiştirir” bizim amacımızda budur. dediği kaydedilmiştir.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.