Gümülcine’de Bayramlaşma

    Previous Next

    Gümülcine’de Bayramlaşma

     

    10.04.2024

    Gümülcine’de Başkonsolosluk, kurum ve kuruluşlarda her yıl gerçekleşen bayramlaşma törenleri bu yıl da 10.04.2024 tarihinde, Bayram’ın 1. Günü devam etti.

    Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğunda düzenlenen törene; Başkonsolos Aykut Ünal ve eşleri, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışlma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, milletvekilleri Özgür Ferhat ve Hüseyin Zeybek, Gümülcine Belediye Başkanı Garanis, Şapçı Belediye Başkanı İoannu, Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, Mustafçova Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği Başkanı Aydın Ahmet, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, DEB Partisi G. Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Eyalet meclis üyeleri, belediye meclis üyelerinin yanı sıra kalabalık bir soydaş topluluğu katıldı.

    Bayramlaşma esnasında Başkonsolos Aykut Ünal misafirleri karşıladı ve karşılıklı olarak bayram kutlandı.

    Bayram kutlamaları daha sonra da Gümülcine Türk Gençler Birliği, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği ve Gümülcine Müftülüğünde devam etti.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.