Sirkeli’de muhteşem iftar

    Previous Next

    Sirkeli’de muhteşem iftar

    3.04.2024

    Rodop ilinin Sirkeli köyü halkı, 3.04.2024 akşamı muhteşem bir iftar düzenledi.

    Başkonsolos Aykut Ünal ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif köye gelişlerinde kapıda Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin ve çocuklar tarafından çiçeklerle karşılandı.

    Sirkeli köyünde bir gelenek haline gelen iftara başta Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve eşleri, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin ve yardımcıları, Eyalet meclis üyesi Ahmet Osman Pehlivan, Kozlukebir Belediyesi muhalefet liderleri Tarkan Mıltaza ve Rıdvan Ahmet, DEB Partisi G. Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan, Tütün Kooperatifi Başkanı Sinan Ahmet, yanı sıra çok sayıda soydaş katıldı.

    Başkonsolos Aykut Ünal’ın iftara katılmasının kendileri için apayrı bir onur kaynağı olduğunu belirten Erdem Hüseyin, “burada belediye başkanı olarak değil, Sirkeli’den bir kişi olarak katılıyorum; çünkü camiye siyaseti karıştırmak istemiyorum.” Görüşlerine yer verdi ve katılımcılara teşekkür etti.

    Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif de kısa konuşmasında davet için Sirkeli köyü halkını tebrik etti ve teşekkürlerini sundu.

    Başkonsolos Aykut Ünal da davet için teşekkür etti ve Bayram’ın birinci günü düzenleyecekleri bayramlaşmaya herkesi davet etti.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.